Jump to content
Hash, Inc. Forums
kwhitaker

the activation key is not working,

Recommended Posts

I'm wondering if anybody is in support? i guess you can't call them anymore, still waiting to hear from them, going on 3 weeks now,

I'm running windows 07

64 color,

I have v15 on the cd,

i bought the 79.00 upgrade to v16.

But the activation key is not working,

 

I'm getting error messages like,

server status(-134 no such file or directory (error 2)

bad parameter passed to RLMfunction (-123)

bad return data from webserver (no status) (-134) no such file or directory

appereicate any help

Share this post


Link to post
Share on other sites

I noticed that vintagefilms.hash.com was down a few days ago and emailed jason about that. Perhaps the server problem is related.

 

you've probably sent several emails already but you might try one to jason@hash.com if you haven't yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you robcat, I'vei've sent 3 to support. I didn't want to be a pain, but. i thought it curious knowone answered.

I'll send one to jason@hash.com

Thank you again

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm sorry no one returned your email I have only been checking mine but I just logged in and sent you the file. I will get threw support mail in a few hours now and we will be on top again. I thought it was being picked up while i was taking care of other things.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jason

 

I have one that the activation key is not working as well. Can you check your email. Thanks for the help

 

Steve

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...