Jump to content
Hash, Inc. Forums

Trouble Reactivating AM


Recommended Posts

A brief history. I bought the subscription back in November of 2020. On December 4th of the same year, my computer died (motherboard, video card, powersupply). The hard drive was undamaged. Anyway, I had the machine repaired. Everything's working the way it should, but I couldn't get AM to load. So I uninstalled it, then reinstalled it. Now it's asking for the activation key which I put in and it won't take it. It gives me three tries and at the end says that the key is already in use. It is, by me. I contacted support and got an auto reply to contact Jason Simonds on the forum but I have no idea where he is on here.

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Goss said:

 I contacted support and got an auto reply to contact Jason Simonds on the forum but I have no idea where he is on here.

Send Jason Simonds a PM on this forum. You can send a PM via the envelope icon at the upper right.

Sorry you're having trouble!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...