Jump to content
Hash, Inc. Forums
Sign in to follow this  
Rodney

Multiple Models on a Path Wizard Not Working

Recommended Posts

A random test had me using the Muttiple Models on a Path wizard and unfortunately I get a crash each time I attempt it.

Perhaps someone can verify?

 

Create a simple model (to be placed on the path in the chor).

In the Chor window create a Path

In the PWS select the Path and Right Click (the only option should be Multiple Models on a Path)

Follow the instructions and select your model and apply.

 

At this point A:M crashes for me.

 

Edit: Figures... as soon as I post I thought to check to see if the v18 MMoP.hxt file worked in v19... and it does.

So, that would be the workaround if the v19 MMop.hxt is corrupted.

 

The file that isn't working is dated 2/6/18 and the one that is working for me is dated 5/25/15.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks,

 

Filed the report as #6876.

 

The workaround is to use an earlier version of the mmop.hxt file.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Might wanna give the other plugins a try while you're at it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've tried a few but haven't started working my way through methodically yet.

 

If no one ever runs into the bug... is it still a bug? ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've tried a few but haven't started working my way through methodically yet.

 

If no one ever runs into the bug... is it still a bug? ;)

 

They're not bugs. They are undocumented features....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×