Jump to content
Hash, Inc. Forums

Search the Community

Showing results for tags 'timing'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Discussion
    • * Latest Info *
    • Animation:Master
    • New Users
    • Open Forum
  • Featured
  • Learning Animation:Master
    • TaoA:M (The Art of Animation:Master) Online
    • A:M Rigging & Relationships
    • A:M Rendering, Compositing and Special Effects
    • A:M Tutorials and Demonstrations
    • Benchmarks
  • The A:M Exchange - Resources Center / Contributers Cue / Software Development Kit (SDK)
    • Software Development Kit (SDK)
    • 3rd Party Programs, Utilities and Products
    • Sound Editing, Scoring and Audio Effects
    • Free Models! Materials! Projects!
    • Jobs Board Announcements
  • Help Desk
    • A:M Reports
    • Forum Assistance
  • Forum Archives
  • Quick Links
    • Hash Inc Store (Direct Link)
    • New Users!
    • Manuals (Download)
    • TaoA:M Videos (Exercises)
    • Quick Start Videos (Intro to A:M)
    • A:M Stills
    • A:M Films
    • A:M FAQ
    • A:M on Facebook
    • Hash Inc FTP Site
    • The Hash Inc Store (Subscribe to A:M for only $79!)
  • A:M Users's A:M User Club Banner

Calendars

  • Community Calendar
  • Hash, Inc Trade Shows & Event
  • Hash, Inc Notes, Important Dates

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Name


Location


Interests


System Description


Short Term Goals (Private)


Mid Term Goals (Private)


Long Term Goals (Private)


Contests Won


Additional Information (Private)


OCCUPATION


FACEBOOK


TWITTER


SKYPE


YOUTUBE


GOOGLEPLUS

Found 2 results

  1. Trying to composite sequences into scenes and can't get anything to work. Elements (rendered frames) are totally unresponsive. Am trying to layer clips and have one clip start at a certain frame. It shows on the layers timeline(the one next to the project tree) correctly but wont start with the frames specified in the Chor Range settings. The layers are compositing ok but cant control the TIMING. Anyone have any experience with this at all? Any help would be appreciated greatly. thanks
  2. Hello Everyone, I am having a problem with rendering a scene at the correct length. I have a scene that is 14400 frames long, and I am rendering at 24 Frames Per Second. But I am getting a file that is a little over 8 minutes long when it should be 10 minutes. Does anyone have any experience in which render options I should choose to have the file rendered at the correct length? I have a clock in this scene, so it is important that it is the right length. Thanks in advance to all those who help. Andrew
×
×
  • Create New...