Jump to content
Hash, Inc. Forums
Sign in to follow this  
Douglas Ferrin

Decals making things slow

Recommended Posts

Greetings,

I just wiped my hard drive and have re-installed AM. When I apply a photo to a model, it appears in full resolution and slows modeling down enormously. I've never had this happen before: a decal showing in high-res in default mode. I've fiddled with the real-time render settings but that doesn't change anything. If someone knows a way to get the default resolution of decals down (pre-render or quick render), I'd very much appreciate the info. Thanks,

Doug

 

Since I wrote the above several hours ago, I loaded v16, and things happen at the speed they should. It seems to be a problem with v17, at least the way it loaded on my computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When the public beta for v18 comes out give this a try again and let us know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...