Jump to content
Hash, Inc. Forums
Sign in to follow this  
Simon Edmondson

Missing Keys

Recommended Posts

Working in V17g with OSX 10.68

 

Got back to trying to finsh Ska Lake, spent the last two days correcting for the new model,it seemed to work ok and intended to go back today to start adjusting te detail poses and timing.

 

Using the 2008 rig.

 

`For some reason (?) the keys don't appear to set in the PWS when the bones are moved. It was working as normal yesterday but curious things today.

 

Screen shot 2015-01-17 at 15.32.43.png

 

You can see no keys set in the timeline, even when its moved or rotated, No key when the force key option is set to inividual bone

 

Screen shot 2015-01-17 at 15.33.05.png

 

keys set when heirachy selected and force used, but no key when individual bone moved.

 

Screen shot 2015-01-17 at 15.33.20.png

 

When Body Null selected and whole body key forced, it turns through 90 degrees ?

 

Can anyone kindly suggest what might be happening and how I might fix it ?

simon

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It looks like you have the A (Animate) button off

 

The red border is the warning that you have the A button off.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's helpful that you posted the whole screen.

 

I proposed that a siren sound whenever that thing is off but instead we have the red border.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...