Jump to content
Hash, Inc. Forums
Sign in to follow this  
Eric Camden

Chor turns almost black in all projects

Recommended Posts

I had to leave on a business trip this past Friday and just came back. When I left, AM was running perfectly on my desktop. Upon turning my desktop on just now, I was very surprised to find that my WIP chor, which had no issues last Friday, now looks like all lights are down to about 10%, almost black. Naturally the values in the PWS have not changed, but the chor is almost black nonetheless. Thinking this might be a corrupt project file, I loaded a completely different project from a few weeks ago. The chor in that project also had the same problem, almost black. I opened one more old project and found the same. Since all chors were affected, I knew it had to be something other than the project files. The next step was to close AM down, shut down my computer, and re-open both. Upon getting AM back up and running, I was surprised to find that the problem persisted. Nothing else seems to be affected, and my projects look fine on my laptop.

 

Has anyone had a similar experience? I also checked my Gamma setting under "Tools", but that was still where I had left it on Friday, 1.0. I'm a bit stumped right now and any suggestions are appreciated.

 

-E

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could it be that it's DirectX or Opengl now? Or is the Realtime front light turned on in the chor? That's all I can think of for now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neither of those apply Ken. To make sure, I tried opening the same project on my laptop, and it's fine there. I'm using a USB memory stick to store the project on. Like I said, it's this way with all projects now. The only thing I can think of is ZoneAlarm firewall and program control. When I booted up, I got a message saying that System32 is trying to act as a server. Since it gave me no further information and this did not sound like something normal was happening, I chose the option to deny the request. Maybe AM was the program that made the request and now it's not running right? If that's the case, I'm not sure how to correct it now. I did close both AM and Zonealarm to try and run AM without running Zonealarm in the background, but I still got the blackened chor. Very frustrating. I wonder if I should uninstall and reinstall AM?

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's why you're the Grand PoohBah! It worked. The major change was resetting the gamma correction from 1.0 to 2.2. I must have played around with the gamma without setting it back.

 

Thank you Martin ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...