Jump to content
Hash, Inc. Forums
NOVA

Decals not showing when importing 3dsmax model

Recommended Posts

We use 3d studio Max to create our models (it's still a better polymodellingprogram then AM). We use a custom exporter to export the model with textures and uv's and import it back into AM.

 

The rigging, skinning and animating is done in animation master. However the decals are not showing in AM. Everything is in the file, I can see the images, decals and stamps in the projectwindow but not in the viewport. When rendering the decals aren't showing either.

 

Funny thing is if we export/import it to our game-engine everything works fine, all the textures are at the right positions and so on.

 

When opening (edit) a stamp in AM I see that the uv's aren't correct:

 

stamp.jpg

 

When I try to change values like scale/translate I get weird values:

 

values.jpg

 

Our exporter does exactly what it should since the model works great ingame (when exporting it from AM).

We are currently using Animation Master 11.1f

 

Anyone got any ideas/solutions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...